VadeVi
Un disseny de Pinord triomfa a la segona edició dels Premis VinoGráfic
  • CA
El disseny de Diorama de Pinord premiat als VinoGráfic

!--akiadsense-->

El disseny pop dels vins Diorama del celler Pinord ha rebut el premi a la Millor Caixa Expositora i el premi també a Millor Material Publicitari. A més a més el disseny escollit per aquesta col·lecció de vins de la DO Terra Alta ha estat finalista en la categoria de la Millor Etiqueta i també al Millor Envàs.

Aquesta és la segona edició d’aquests premis que reconeixen els millors treballs de disseny de l’estat espanyol. Des de l’organització lamenten que algunes de les categories hagin quedat desertes. El jurat ha considerat que cap dels candidats presentats a la Millor Campanya de publicitat, Catàleg de Productes, Logotip i identitat corporativa es mereixia el premi.

Des de VinoGráfic entenen que l’atomització del món del vi i les dimensions més aviat petites de les empreses dificulten que es puguin desenvolupar certes estratègies de màrqueting. Tot i que asseguren que “és destacable la important capacitat creativa de les empreses del sector malgrat les baixes inversions pel que fa al màrqueting, el disseny i la comunicació”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa