VadeVi
Els Divendres DiVins omplen de vi espais patrimonials insòlits
  • CA
Mas MIró a Mont-roig del Camp
Mas MIró a Mont-roig del Camp

!--akiadsense-->

Els Divendres Divins han arribat ja a la seva sisena edició i s’han consolidat com a una proposta que ha estat capaç d’ajuntar patrimoni, música i vi per a convertir-se en un reclam turístic. Així es podran tastar vins a l’Antic Hospital de Santa Magdalena a Montblanc, a Mas Miró on el pintor va crear alguna de les seves obres més importants, al Monestir de Vallbona de les Monges, o a la Cartoixa d’Escala Dei.

El cicle, per sisè any consecutiu ha unit sis denominacions d’origen vinícoles del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, els Serveis Territorials de Cultura del Camp de Tarragona, els Serveis Territorials d’Agricultura de la Generalitat i l’Incavi en una iniciativa que va començar dia 5 de juliol i s’allargarà fins divendres 16 d’agost.

Les denominacions que hi participen són la DO Tarragona, la DO Penedès, la DO Conca de Barberà, la DOQ Priorat, la DO Terra Alta, la DO Catalunya i enguany com a novetat la DO Costers del Segre que és la DO convidada.

La voluntat és potenciar tres aspectes ben diversos d’aquestes comarques i convertir-los en un nou atractiu turístic i cultural: els espais patrimonials, els vins de les diferents denominacions d’origen i també els artistes del territori.

Trobareu tota la programació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa