VadeVi
#Divinament, de Meritxell Falgueras, millor llibre d’educació vinícola del món

El darrer llibre de la comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras, #Divinament (editorial Larousse), ha estat escollit millor publicació d’educació vinícola del món als Gourmand International Awards. Així ho ha anunciat Falgueras coincidint amb la presentació del llibre que, malgrat publicar-se a mitjans de març del 2020, no s’havia pogut presentar manera presencial fins aquest primer de juny, que així s’ha fet a la Casa del Llibre de Barcelona en un acte presentat per Ana Boadas i Oriol Soler.

“Estic molt contenta amb el premi d’aquest concurs que està considerat els Oscars del vi, i em fa especialment il·lusió que m’ho hagin comunicat coincidint amb la presentació del llibre amb amics, que fa tants dies tenia ganes de fer”, comenta a Vadevi. Entrant al detall de la publicació, explica que “està ple de sensibilitat” i que l’ha pensat “amb una mirada moderna i femenina cap al món del vi”. En aquest, que és el quart llibre de la periodista, explica que hi ha volgut “compartir tot el que he après sobre la comunicació en tots els anys que fa que m’hi dedico”. “He intentat unir dos mons, el de la comunicació i els vins, que són les meves dues passions”, apunta.

Meritxell Falgueras, amb Ana Boadas i Oriol Soler
Meritxell Falgueras, amb Ana Boadas i Oriol Soler | cedida

Divinament, prologat pel reconegut xef José de Andrés, amb fotografies de Nonna Arruga i infografies de Jordi Català, proposa un viatge pel món del vi a través dels sentits (oïda, vista, olfacte, tacte o gust), oferint alguns tips per fer “més guai” la manera de parlar sobre el vi i sobretot, donant informació detallada i pràctica, també incloent formats vídeo, que ajuda a apropar aquest sector a tot tipus de públic.

Aquest reconeixement se suma al premi a millor llibre sobre begudes no alcohòliques que ja va endur-se la comunicadora en la 23a edició del mateix concurs amb el seu Què beure quan no beus (editorial Urano); i és preludi de la cinquena publicació de l’autora, que aviat s’estrenarà amb la novel·la. “Serà una novel·la de ficció, ambientada a la Barcelona de 2010“, avança. Per saber-ne l’argument caldrà esperar veure’l a les llibreries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa