VadeVi
La DO Catalunya marida arts escèniques i vi a Alemanya
  • CA
DO Catalunya a Alemanya

La Denominació d’Origen Catalunya es trasllada un any més fins a Alemanya per participar en una nova edició de la International Kulturbörse Freiburg, que enguany se celebra la seva 30a edició del 21 al 24 de gener. L’acte s’emmarca en la campanya de col·laboració que la DO Catalunya manté des de fa un any amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) sota el paraigua de Catalunya Creativa (Creative Catalonia), per fer difusió de la cultura catalana arreu del món.

La International Kulturbörse Freiburg és una fira d’arts escèniques i música on enguany hi haurà 12 aparadors de companyies catalanes i un estand propi de Catalunya Creativa, el portal de les indústries culturals catalanes que dóna suport a la promoció a l’estranger de projectes professionals catalans. Els vins de la DO Catalunya estaran presents en aquest estand, amb especial atenció a l’acte de networking que Catalunya Creativa organitza dilluns 22, i que servirà per connectar els artistes amb promotors, productors i experts del món de l’espectacle.

Sobre la col·laboració

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), sota el paraigua de Catalunya Creativa (Creative Catalonia), treballa per potenciar la representació de les empreses culturals catalanes a fires i esdeveniments internacionalsper promocionar els projectes relacionats amb el món de la cultura. La DO Catalunya hi és present en aquestes trobades per tal d’acompanyar als agents culturals i maridar les seves propostes artístiques amb els seus vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa