VadeVi
La DO Cava vol ser el fòrum per resoldre la crisi del preu del raïm
  • CA
La protesta d'aquest dijous davant la seu del Consell Regulador del Cava
La protesta d’aquest dijous davant la seu del Consell Regulador del Cava | @JovesJvp

!--akiadsense-->

“La solució no serà ni fàcil ni curta” diu Isabel Vidal de les JARC després de la reunió amb el president de la DO Cava, Javier Pagès, enmig de la jornada de mobilitzacions dels viticultors del cava.

Tot i que a principis d’agost quan va esclatar la crisi pel preu del raïm, Unió de Pagesos, JARC i Viticultors del Penedès havien demanat una trobada amb Pagès, aquesta no havia estat possible, aquest dijous finalment amb la pressió de la protesta el president de la DO Cava els ha rebut.

“També és el nostre president, també ens representa, però ha assegurat que aleshores no ho va considerar oportú, perquè diu que el Consell Regulador no és l’espai per debatre el preu del raïm”, explica Vidal.

Fonts de la DO Cava han expicat a Vadevi que efectivament ells com a entitat “representen als vticiultors, però no només, també representem als elaboradors, precisament per això entenem que pot ser un bon fòrum per trobar una solució a aquest problema estructural”.

Isabel Vidal assegura que valoren molt positivament que Javier Pagès els hagi rebut, però recorda que “és el que havia de fer perquè ell també ens representa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa