La Denominació d’Origen Conca de Barberà prepara un cicle de quatre tastos que se celebraran en format digital durant el mes de març. Aquestes jornades, que s’emmarquen dins d’una nova edició del ‘CONCArim’">, pretenen convertir-se en un punt de trobada exclusiu entre cellers i professionals.

L’objectiu dels actes és presentar els nous vins i anyades a un públic professional (restauració, distribució i sommeliers) però també a premsa especialitzada i prescripció. En aquest sentit, els quatre tastos estan organitzats de manera que es podran conèixer en detall tant les noves referències d’enguany com les novetats monovarietals de trepat, varietat que s’ha convertit en segell distintiu de la DO més enllà dels límits de la seva comarca.

Les dues primeres sessions, anomenades “L’essència del trepat”, es realitzaran els dies 15 i 18 de març a partir de les 18:30h. La tercera sessió, anomenada “Noves anyades i noves referències”, tindrà lloc el dia 22 de març i està destinada exclusivament a un públic professional relacionat amb el món del vi, com poden ser restauradors, distribuïdors i sommeliers. L’últim tast, anomenat “L’anyada 2020, uns vins per recordar” es durà a terme el 25 de març a partir de les 18:30h únicament a periodistes especialitzats i prescriptors.

Els tastos es realitzaran en streaming i de manera interactiva. Una vintena de cellers, distribuïts en els quatre tastos, realitzaran les seves presentacions des de Montblanc, a la seu de la DO Conca de Barberà, i tots els participants inscrits podran seguir la sessió des de casa seva en un visionat professional però amb la possibilitat d’interactuar durant el tast.

Nou comentari

Comparteix