La DO Empordà canvia oficialment de seu. A partir de l’1 d’abril, es traslladaran a l’antiga seu de l’Oficina de Turisme de la plaça del Sol de Figueres gràcies a un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat que els cedeix l’ús de les instal·lacions per un període de cinc anys.

El canvi d’espai permetrà a la DO Empordà disposar de més espai i portar-hi a terme activitats de cara al públic per donar a conèixer els vins empordanesos.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, deia en el moment del lliurament que “cedim aquest espai per donar visibilitat i per promocionar el producte de proximitat que ens diferencia, que és el vi i l’oli de l’Empordà. El que vol evidenciar és aquesta complicitat en què el producte referent i singular ens ha d’ajudar a repensar el model turístic de la ciutat de Figueres i de la comarca de l’Alt Empordà”. El president de la DO Empordà, Xavier Albertí, manifestava que aquest nou acord reforça la relació històric del Consell Regulador i la ciutat, “un matrimoni’ amb més de 50 anys de complicitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa