VadeVi
La DO Empordà forma aturats com auxiliars de vinya
La iniciativa pretén promoure la contractació per part dels cellers empordanesos de persones aturades
La iniciativa busca la contractació de persones aturades per part de cellers de l’Empordà | DO Empordà

!--akiadsense-->

Quinze persones en situació d’atur de l’Alt Empordà es formaran com a auxiliars de vinya gràcies a una iniciativa impulsada pel Consell Regulador de la DO Empordà i la Fundació Oscobe. Es tracta d’un projecte desenvolupat en el marc del Programa Incorpora de la Fundació “La Caixa” amb l’objectiu de l’apoderament i el desenvolupament dels participants per a la seva incorporació posterior al món laboral.

La formació s’estructura en tres fases: una primera de treball de competències transversals i digitals dels alumnes que s’ha realitzat al Centre Cívic de Mollet de Peralada. Una segona de formació tècnica d’auxiliar de vinya amb un total de 75 hores que s’està desenvolupant a les instal·lacions del celler La Vinyeta i que imparteix l’Eduard Muixach. I una tercera i última que consistirà en 100 hores de pràctiques no laborals en empreses del sector de la comarca.

L’objectiu final d’aquesta iniciativa és promoure la contractació per part dels cellers empordanesos de persones aturades. El conveni de col·laboració signat entre Oscobe i el Consell Regulador de la DO Empordà permetrà els cellers acollir a les persones formades amb interès per incorporar-se al sector vinícola. El programa compta amb el suport d’una persona tècnica que realitza el procés d’acompanyament a les persones i a les empreses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa