VadeVi
La DO Empordà ja embotella els vins amb taps fets amb suro de les seves finques
Presentació dels nous taps de suro de la DO Empordà
Presentació dels nous taps de suro de la DO Empordà | DO Empordà

!--akiadsense-->

Els cellers de la DO Empordà han començat aquest mes de març a embotellar els seus vins amb taps elaborats amb suro extret d’alzines sureres ubicades als terrenys dels seus mateixos cellers o a explotacions properes. D’aquesta manera es materialitza el projecte impulsat conjuntament per l’Institut Català del Suro i el Consell Regulador de la DO Empordà, amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya i els col·lectius de propietaris forestals, que pretén posar en valor la confluència singular del suro i de la vinya en un mateix territori: l’Empordà. Les dues institucions han creat la marca ‘Taps de finca’ per identificar aquests taps de proximitat elaborats amb suro autòcton i de qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa