VadeVi
Vi de la DO Penedès i música al Summer Meeting
Terrassa Petit Palace Boqueria
Terrassa Petit Palace Boqueria on es faran els concerts del Summer Meeting

!--akiadsense-->

Aquest 26 de juliol arrenca un esdeveniment musical i social únic a l’estiu de Barcelona: el Summer Meeting. Es tracta d’un cicle de concerts pensat per gaudir de l’emoció i la intensitat de la música en un entorn agradable i proper als artistes. I tot això al centre de Barcelona, als jardins de l’hotel Petit Palace Boqueria Garden i amb la col·laboració de la DO Penedès.

El grup convidat per obrir el Summer Meeting serà Flamaradas, una rara avis del panorama musical independent català: podria ser, a la vegada, un cantautor, un cantant folklòric i un grup de rock psicodèlic. Amb els seus tres discs publicats fins ara, Flamaradas ha aconseguit entrar a les llistes del millor de l’any de les revistes musicals més prestigioses.

El cicle de concerts – que es celebrarà una vegada al mes – l’organitza la productora audiovisual Le Periscope, especialitzada en el món musical amb videoclips, documentals i anuncis. Amb aquest primer esdeveniment, el Summer Meeting es vol convertir en el punt de trobada dels barcelonins que volen gaudir dels vespres de la ciutat amb companyia de vi.

Trobareu més informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa