Terrassa Petit Palace Boqueria

!–akiadsense–>

El proper 13 de setembre tindrà lloc la segona edició del Summer Meeting, un esdeveniment musical i social únic a l’estiu de Barcelona. Es tracta d’un cicle de concerts pensat per gaudir de l’emoció i la intensitat de la música en un entorn agradable i proper als artistes. I tot això al centre de Barcelona, als jardins de l’hotel Petit Palace Boqueria Garden.

El grup convidat per al Summer Meeting 002 serà Renaldo & Clara, amb el seu pop sensible, lluminós i preciosista. Deutors del folk britànic dels 70, de l’indie més minimalista i del Donosti Sound, el grup liderat per Clara Viñals sorprèn amb unes cançons subtils però carregades de detalls.

I per arrodonir una jornada tan especial, el públic del Summer Meeting podrà gaudir, abans del concert, d’un tast de vins de la D.O. Penedès amb l’enòleg Xavier Barba. Entre els seguidors de @summer_meeting a Instagram se sortejaran 5 tastos per a dues persones.

Serà dia 13 de setembre a partir de les 18.30h. L’entrada pel tast de vins és de 5 uros i el concert que es farà a les 20h serà gratuit. Per tenir més informació i per inscripcions es pot fer a través del correu electrònic [email protected] .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa