Acte de signatura amb Josep M. Pelegrí (esq.) i Xavier Pié (dreta). Foto: Fundació Dieta Mediterrània
cultura del vi i del consum moderat de vi com a part de la nostra dieta mediterrània.
El President de la Fundació Dieta Mediterrània, Josep Maria Pelegrí, i el
President de la DO Catalunya, Xavier Pié, han materialitzat l’acord de col·laboració
en un acte de signatura, que ha incorporat al Consell Regulador en un patronat on es
troben algunes de les empreses i entitats agroalimentàries més destacades del país.
El vi ha format part, des de que fenicis i romans van arribar a les costes catalanes, de
la cultura, paisatge, dieta i costums propis, i la DO Catalunya és hereva d’aquesta llarga
tradició que l’ha convertit en la Denominació d’Origen catalana que més ampolles
comercialitza anualment. És per això que les accions promocionals i divulgatives de la
DO Catalunya persegueixen fer difusió del vi com la part indivisible que és de la cultura
i història del territori, destacant el marcat caràcter innovador dels seus productes.
La Fundació Dieta Mediterrània té com a objectiu fomentar la investigació sobre la
Dieta Mediterrània així com executar activitats formatives, d’investigació,
socioeducació, comunicació i promoció dels seus valors.