VadeVi
La DO Empordà se suma a l’AVC per a promocionar el vi català al món
  • CA

La Denominació d’Origen Empordà col·labora amb l’Associació Vinícola Catalana en la promoció dels vins catalans als diferents concursos internacionals. Aquesta DO se suma a les del Penedès i Catalunya en el patrocini de l’enviament dels vins adscrits a la seva denominació als certàmens a iniciativa de la patronal del vi.

L’AVC promociona i coordina la participació dels vins del cellers catalans al diversos certàmens del món. La col·laboració amb les DO possibilita la promoció dels vins catalans a nivell internacional oferint un major ressò tant en el prescriptor professional com en el consumidor final, a través de l’impacte mediàtic que s’aconsegueix amb l’obtenció de medalles. A més, aquest tipus d’iniciativa beneficia tant la marca d’empresa com la marca genèrica així com el territori.

Durant aquest any s’han enviat mostres als concursos: Garnatxes del Món, Challenge International du Vin, Chardonnay de Monde, International Wine & Spirit Competition, Decanter, Bacchus. International Wine Challenge i Concurs Mundial de Brussel·les; i també tenen previst enviar als concursos: Mundus Vini, i AWC Vienna.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa