VadeVi
Les dones del vi es troben a la presentació oficial de Reines de Copes
  • CA
Zoltan Nagy signant el seu llibre després de la presentació
Zoltan Nagy signant el seu llibre després de la presentació | M.R.F.

!–akiadsense–>

Zoltan Nagy va presentar ahir en societat el seu primer llibre, Reines de Copes, en el que ha triat 50 dones del món del vi de tot l’Estat, 23 d’elles catalanes.

Ho va fer en un acte al Petit Celler de Barcelona, ple de gom a gom i presentat per Empar Moliner. Algunes de les protagonistes del llibre hi eren presents i van tenir l’oportunitat d’explicar la seva experipencia, la seva feina i també el vi que pensen que millor les representa.

Mireia Torres de Cellers Torres, Ernestina Torelló de Caves Torelló, Anne Cannan de Clos Figueras, Beatriz Ochoa de Bodegas Ochoa de Navarra, Irene Alemany d’Alemany i Corrió, Marta Rovia de Mas d’en Gil, van ser les protagonistes així com també els seus vins.

Algunes de les protagonistes del primer llibre de Zoltan Nagy
Algunes de les protagonistes del primer llibre de Zoltan Nagy | M.R.F.

!–akiadsense–>

Així a més de conèixer les seves històries vitals i professional també es van tastar els vins fruits de la seva feina.

Es van tastar el Vardon Kennet, el primer escumós de Torres i Jean Leon La Scala, el primer vi de finca de Catalunya. El Gran Torelló de Caves Torelló, Uva Doble de Bodegas Ochoa, Serras del Priorat de Clos Figueras, Pas Curtei d’Alemany i Corrió, i el Coma Blanca de Mas d’en Gil.

Els vins que representen millor les Reines de Copes
Els vins que representen millor les Reines de Copes | M.R.F.

!–akiadsense–>

Moliner durant la seva presentació va fer referència a l’estil particular de l’autor, Zoltan Nagy, que ha repassat la trajectòria d’aquestes dones, fent esment als trets que ell ha considerat determinants des d’un punt de vista molt personal.

“M’enamoro cada dia i em vaig enamorar d’aquestes dones” va assegurar Nagy.

Reinas de Copas l’ha editat Lluís Tolosa, el primer dels llibres que edita del qual ell no n’és l’autor. El sociòleg s’embarca així en una nova aventura editorial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa