VadeVi
Dones i vi prenen protagonisme pel 8 de març
  • CA
Vilarnau regala una bossa a les dones que s'acostin a la cava dia 8 de març
Vilarnau regala una bossa a les dones que s’acostin a la cava dia 8 de març

!–akiadsense–>

Les dones prenen el protagonisme en les activitats que s’han organitzat per aquest dies en motiu del dia de la celebració de la dona. N’hi ha de diversos tipus i no tots es circumscriuen al dia 8 de març.

Aquest divendres a les 20h el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges acollirà una taula rodona sota el títol “Lideratge de les enodones en el sector vitivinícola” amb la presència d’enòlogues sommeliers i responsables d’enoturisme.

Aquest dissabte, a l’enoteca Di-vi, del carrer muntaner de Barcelona a les 19.30h es farà un tast de vins fets per dones. I diumenge 8 de març, el Dia de la Dona, els cellers Albet i Noya i Vilarnau han preparat accions específiques.

En el primer cas són activitats pensades per a dones i en el segon, les dones que s’acostin a Vilarnau rebran un bossa per poder-hi pintar el disseny que cada una vulgui.

A Alta Alella, regalen una ampolla d’Alta Alella MIrgin Rosé a totes les dones que comprin vi després de la visita al celler i descomptes en la compra d’una vi i el llibre de Zoltan Nagy ‘Reinas de Copas’.

I de la DO Alella a la DOQ Priorat. A Cal Compte fan una jornada de portes obertes que l’han fet coincidir amb aquest dia perquè qui està impulsant aquest nou projecte són sobretot dues dones. Serà d’11h a 14h a aquest celler de Torroja del Priorat.

A Monví, a Sant Pere de Ribes al Garraf, el mateix diumenge 8 de maig a les 19h es fa una activitat amb la ginecòloga Mercè Alsina per parlar sobre el vi i erotisme fet per dones.

I més enllà d’aquest cap se setmana, però encara amb accent femení, dia 19 de març i dins el festival Vívid, la sommelier Clara Antúnez dirigirà un tast de vins de la DO Empordà elaborats per dones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa