VadeVi
Dos cellers d’Òdena afectats pel confinament del coronavirus
  • CA
Caves Bohigas és víctima del confinament d'Òdena
Caves Bohigas és víctima del confinament d’Òdena | Caves Bohigas

!–akiadsense–>

El coronavirus continua fent estralls i la restricció d’entrada i sortida de la Conca d’Òdena afecta a dos cellers d’Òdena: Caves Bohigas amb seu al municipi i Celler Puiggròs que hi té vinyes.

Els dos viuen de forma diferent aquest confinament. Les instal·lacions del celler Puiggròs estan fora del municipi però algunes de les vinyes estan a la Conca d’Òdena. Unes vinyes que estan a mig podar i a les quals ja no hi podran tornar fins d’aquí a dues setmanes com a mínim.

Josep Puiggròs, responsable del celler explicava en declaracions a Vadevi que de moment l’afectació és poca. “El problema serà si aquesta situació s’allarga, però de moment sembla que no serà gaire problemàtica per nosaltres. Tenim les vinyes sense acabar de podar, però podria ser pitjor”, assegura. Puiggròs explica que estan preocupats per la gent que tenen allà, perquè assegura “és un confinament real”. Just aquest dijous publicàvem una nota de tast d’un dels seus vins.

La situació a Caves Bohigas és del tot diferent. El celler ha tancat, no està produïnt i calculen que les pèrdues seran importants. La seva gerent, Maria Casanovas, explica a Vadevi que just va tenir temps d’anar fins a Òdena per recollir les seves coses i sortir corrents del municipi per tornar a Barcelona que és on viu.

“Per nosaltres és un desastre. Ho tenim tot a l’aire. La part administrativa la fm de forma telemàtica, però la produció l’hem parat. Els nostres proveïdors no poden venir i nosaltres no podem servir comandes” assegura Casanovas.

I afegeix que a diferència d’altres productes “el vi que no vendrem aquests dies ja no es consumirà, no farem vendes però haurem de pagar els nostres proveïdors igualment. No preveiem un bon any” sentencia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa