VadeVi
Dos igualadins del sector del vi viuen amb resignació el confinament pel coronavirus
  • CA
Un dels controls per restringir l'accés a la Conca d'Òdena
Un dels controls per restringir l’accés a la Conca d’Òdena | ACN

!--akiadsense-->

Des d’aquest dijous a la nit no es pot entrar ni sortir d’Igualada, Òdena, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí, tots ells situats a la Conca d’Odena, com a mesura preventiva per frenar els contagis de coronavirus. És per això que Roger Poch sommelier i membre de l’equip comercial de Recaredo i el sommelier Joan Llorach, els dos igualadins estan confinats al seu municipi.

A Vadevi hem parlat amb els dos per saber com es viu aquest confinament en primera persona. En ambdós cassos es troben bé de salut, tan ells com les seves famílies i aquesta situació, tot i l’excepcionalitat, no els ha agafat de sorpresa, doncs feia dies que degut a la situació a la zona ja ho veien a venir.

En Roger comenta que viu la situació amb tranquil·litat i amb resignació. A nivell professional s’ha organitzat amb la seva empresa per poder fer teletreball i es comunica amb els seus clients per telèfon, whatsapp i mail. L’única restricció que té segons explica “és que no puc fer visites, que és una part important de la meva feina”. Es poden moure amb llibertat per dins de la població i segons comenten no hi ha manca de productes d’alimentació ni de primera necessitat, “ara mateix veig el forn que tinc davant de casa, amb una gran cua de clients esperant per comprar pa” diu en Roger durant la conversa telefonia.

Per la seva banda en Joan comenta que tant ell com la seva família més propera estan tranquils i que també viuen la situació amb resignació, tot i que està preocupat pels seus pares. “Ells ja tenen una edat i viuen la situació amb més alarma que nosaltres”, assegura. A nivell professional, en Joan comenta: “veient la situació, m’he agafat quinze dies de vacances, tot i que atenc els temes més urgents amb els meus clients per telèfon, whatsapp i mail.”

El confinament és visible a les carreteres d’accés a aquesta zona de la Catalunya interior pels estrictes controls que realitzen els Mossos d’Esquadra i que impedeixen l’entrada i la sortida a les poblacions llevat de personal d’emergència, vehicles de subministrament d’aliments i productes de primera necessitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa