VadeVi
Dues-centes persones tasten els nous Penedès a Tarragona
  • CA

Els assistents van poder triar entre les 193 referències que presentaven els 26 cellers participants. Foto: DO Penedès

Aquest dilluns 12 de maig va tenir lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona l’acte ‘Viu els Nous Penedès 2014’, quarta parada de la ruta de presentacions i primer cop que se celebra a la capital tarragonina.

Durant tota la tarda, en l’horari habitual de 16h a 20.30h, van passar prop de 200 assistents provinents del sector de la restauració, botiga, sommeliers… , els quals van poder triar entre les 193 referències que presentaven els 26 cellers participants.

Com ja és habitual en les presentacions ‘Viu els Nous Penedès 2014’, les degustacions de vi van estar acompanyades de productes del territori català: patates xips de Frit Ravich, el formatge de Cadí i la llonganissa de Vic. També es va poder comptar amb l’aportació de productors mallorquins, els fruits secs de Mallorca Fruits i diversos elaboradors d’oli emparats sota la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.

La propera ciutat que acollirà la presentació serà Barcelona, el dilluns 26 de maig a Les Drassanes, on assistiran 45 cellers de la DO Penedès, rècord de participació en aquesta ciutat. Seguidament, es celebrarà a Viladecavalls el 2 de juny, al castell de Sant Lluís de Ristol i clourà el cicle de presentacions d’enguany Lleida, el 9 de juny a la Llotja.

Els cellers participants en l’acte de Tarragona han estat:

Agustí Torelló Mata, Albet i Noya, Bodegas Ca N’Estella, Bodegas Pinord, Can Descregut, Can Feixes, Celler Credo, Coma Romà, Covides, Ferré i Catasús, Giró i Ribot, Jané Ventura, Joan Sardà, Juvé & Camps, Loxarel, LLopart, Martí Serdà, Mas Comtal, Mas Rodó, Nadal, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Torelló, Sumarroca i Vallformosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa