VadeVi
Nous competidors per endur-se els 20.000 euros
  • CA

El Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles ha ampliat fins a 130 el nombre de parelles que concursaran al concurs d’aquest 2016, arribant als 260 participants. Cal recordar que aquesta edició va batre el rècord i va haver de penjar el cartell d’inscripcions completes només 10 minuts després d’obrir el procés.

La jornada de tast tindrà lloc diumenge 24 d’abril a la Llotja de Mar de Barcelona i els guanyadors s’emportaran una important dotació econòmica: 20.000 euros per a la parella guanyadora; 7000 per als segon classificats; i 3.000 euros per a la tercera parella finalista.

El concurs reuneix a professionals i aficionats del món del vi procedents d’arreu del món i consisteix en encertar el màxim nombre d’informació de diversos vins a partir d’un tast a cegues. En total, tastaran 7 vins durant la fase classificatòria i n’hauran de detallar el país, zona d’origen, DO, varietats, anyada, elaborador i marca. Les deu parelles amb millor puntuació en aquesta primera fase, passaran a la final on es tastaran set noves referències.

Paral·lelament al concurs, la mateixa jornada acollirà un showroom de més de 40 cellers i marques prèmium en horari d’11h del matí a les 18:30h de la tarda; i un bufet de formatges per acompanyar el tast, entre les 14h i les 15.30h. Les entrades per a poder assistir a l’acte es poden aconseguir a un preu de 15 euros a través d’aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa