VadeVi
Ecològics, biodinàmics i naturals i els Premis Vinari se citen a les Drassanes de Barcelona

Sota el lema “El vi escolta la veu de la terra”, es presenta VN·Bcn’16, el Saló Professional de Vins Ecològics, Biodinàmics i Naturals el proper dilluns dia 20 de juny al Museu Marítim de Barcelona.

VN·Bcn’16 celebrarà la seva quarta edició, consolidant a la ciutat la seva vocació d’internacionalització i acollint una vegada més els cellers elaboradors que disposen de vins ecològics i que tenen una veritable convicció en la seva viticultura per mètodes d’elaboració cada cop més orgànics.

Una iniciativa que compta amb el suposrt de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), l’Associació Catalana de Sommeliers i el Gremi de Restauració de Barcelona, entre altres institucions i col·laboradors.

Amb pràcticament un centenar de cellers en anteriors edicions, Vinum Nature és ja un dels grans aparadors especialitzats de l’estat. Combina en un mateix espai el Saló professional VN·Bcn’16 amb un Organic Wine Hall, un espai exclusiu destinat al consumidor final. Aquesta iniciativa obrirà també el diumenge dia 19 de 18h a 20:30h per a mostrar i compartir amb el públic visitant degustacions úniques i tastos guiats de vins ecològics. Guillem Panissello conduirà el tast dels Premis Vinari Ecològics 2015. Trobareu aquesta activitat i d’altres aquí.

Cada cop són més els sommeliers que cerquen cellers i vins on l’autenticitat, la qualitat i el seu caràcter natural siguin els principals valors. I és que el vi elaborat a partir de pràctiques ecològiques, és, segons els organitzadors del Vinum nature, més autèntic, divers, sostenible, ambientalment més respectuós i, sobre tot, més saludable.

Aquests elements hi seran presents al Saló VNBcn on tindrà lloc el lliurament dels Guardons Golden Leaf Superior als millors vins ecològics. Certamen de Vinum Nature que avalua la mostra més àmplia i representativa de vins ecològics de l’estat. Tots els vins i el palmarès es poden consultar ja a la pàgina www.vinosecologicos.org

També es lliurarà el Guardó VN Acció Sostenible, que premia la sostenibilitat i les millors pràctiques ambientals del sector.

Llistat dels cellers confirmats:

ACÚSTIC CELLER CELLER DE CAPÇANES LOXAREL

ALBET I NOYA CELLER DE L’ERA MAS BLANCH I JOVÉ

AT ROCA CELLER VELL MAS COMTAL

AZIENDA AGRICOLA LUSENTI CHATEAU MARIS MENADE

AZUL Y GARANZA BODEGAS COMA D’EN BONET PARATÓ

BODEGA CAN MARLÈS COMA ROMÀ PETXINA WINES

ADEGA TEIJEIRO LEMOS CORINNE & DAMIEN DENEUFBOURG PINORD

BODEGAS ARISTU DASCA VIVES ROBLES

BODEGAS AZPILLAGA URARTE DOMAINE MONT NOIR ROCCO DI CARPENETO (AZIENDA AGRICOLA IL ROCCO)

BODEGAS FRANCISCO SANZ SOGUERO GRATIAS SAMSARA WINES

BODEGAS TORRES HUGUET DE CAN FEIXES SOLÀ CLÁSSIC

BOLET ORGANIC WINES JEAN LEON SURIOL

BOUQUET D’ ALELLA JUAN CARLOS SANCHA VEGA DE RIBES

CAN DESCREGUT L’OLIVERA VINS DE TALLER

CANALS & MUNNÉ LA CAVE APICOLE – SYLVAIN RESPAUT VINS EL CEP

CASTELL D’AGE LAGRAVERA VINYA JANINE

CASTELL DE PUJADES LAS MORADAS DE SAN MARTIN VIÑA IJALBA

CELLER 9 MES LAS MULAS JUVÉ & CAMPS

CELLER CREDO LES VINS PIROUETTES PAR BINNER & COMPAGNIE Distribuïdors: ENTREVINS . LA VINÍCOLA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa