VadeVi
El Banc 11Onze, nou patrocinador dels Premis Vinari

11Onze, el primer banc català, entra a la família dels Premis Vinari de vins catalans i n’esdevé un dels seus principals patrocinadors. Així, aquest 2021, la nova entitat bancària esdevindrà un pilar fonamental per la celebració del concurs que enguany celebra la seva novena edició amb l’objectiu, un cop més, de donar visibilitat i premiar les millors referències de vi de Catalunya. 

Els Premis Vinari i 11Onze comparteixen valors fundacionals des del punt de vista de transparència i proximitat, i pel fet de prioritzar les persones per damunt de tot. El concurs neix amb la voluntat de d’altaveu de l’excel·lència vitivinícola a través dels seus productors i elaboradors, i s’apropa als consumidors perquè coneguin i reconeguin la qualitat que neix al costat de casa (per cert, l’aposta pel producte de proximitat és un altre dels valors compartits), i en el cas d’11Onze, s’ha concebut per ser el banc de les persones.

A més a més, aquesta col·laboració permetrà recolzar el sector en un moment especialment complicat marcat pels efectes de la pandèmia, el tancament de la restauració i les afectacions que ha viscut la vinya en els darrers mesos (el cas de míldiu i gelades durant aquesta primavera) i reforçar un sector que, ara més que mai, s’ha demostrat essencial i clau pel país, tan des del punt de vista econòmic, com social i cultural.  

11Onze, amb 148 socis fundadors, es fonamenta en uns valors ferms i amb vocació de ser el banc de la Catalunya del futur i ha sabut posar unes bases sòlides que el converteixen en un referent de com haurien de ser les entitats bancàries d’un món que s’enfronta a canvis molt importants però que són, com totes les crisis, una oportunitat de fer les coses molt millor. 

Si t’ha agradat aquest article, t’agradarà aquest.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa