VadeVi
El Camí del Vi, serà la nova proposta turística de Vilafranca del Penedès
  • CA
L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i la regidora de Promoció Turística, M. Dolors Rius visitant una de les estacions del Camí del Vi

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Vilafranca prepara una nova proposta per impulsar el turisme al municipi, i ho fa amb el vi com a reclam. Es tracta del Camí del Vi, un recorregut a través dels cinc sentits per descobrir la cultura del vi a Vilafranca i el Penedès.

La regidora de promoció turística, M. Dolors Rius ha explicat que el Camí del Vi serà un producte turístic més que forma part del Pla Estratègic que s’està impulsant a Vilafranca des del 2014, amb l’objectiu de rellançar turísticament la ciutat.

L’itinerari té un primer tram urbà, i després un passeig de 2kms entre vinyes. El recorregut per a tots els públics, permetrà aprendre i gaudir que ha suposat al llarg de la història la vinya i la cultura del vi per al territori, en els àmbits econòmic, social, cultural, mediambiental i turístic.

L’objectiu principal és crear un nou recurs turístic, un sender interpretatiu i experiencial de la cultura del vi, que combini l’entorn urbà de Vilafranca amb els paisatges vitivinícoles. Rius ha destacat el treball transversal entre diversos serveis municipals, entre els qual el Vnseum.

La regidora de Promoció Turística apuntava que encara falta acabar 2 estacions del recorregut i probablement a la tardor ja es podrà inaugurar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa