VadeVi
El cava i els germans Roca, a la final de Master Chef Celebrity
  • CA

La Denominació d’Origen Cava ha acollit la gran final de la sisena edició de MasterChef Celebrity, el concurs on un grup de persones famoses demostra el seu talent davant un jurat, preparant creacions culinàries pels comensals que, en aquesta ocasió, han estat representants de cellers d’aquesta DO.

Així, s’ha triat un paisatge del cava, entre vinyes de Sant Sadurní d’Anoia, com a escenari de la prova d’exteriors de la final de la present edició d’aquest programa que s’emet per La1, i que està produït per RTVE en col·laboració amb Shine Iberia. La prova ha comptat amb la presència de Joan i Josep Roca, del Celler de Can Roca, que han ideat un menú harmonitzat amb Cava per a l’ocasió.

MasterChef Celebrity tria paisatge de vinyes de la DO Cava | DO

El president de la DO, Javier Pagés, ha destacat l’important esforç de promoció realitzat per “portar el Cava a casa de milions d’espectadors, apostant per l’alta gastronomia de programes d’elevat abast i tan populars com MasterChef”. Afegeix que “es treballa de forma tenaç per a reforçar el prestigi de la única denominació d’origen especialitzada espanyola en vins escumosos amb segell de qualitat elaborats pel mètode tradicional de criança en ampolla”.

Terelu Campos, Victoria Abril, David Bustamante, Verónica Forqué, Tamara, Belén López, Iván Sánchez, Arkano, Vanesa Romero, Yotuel Romero, Carmina Barrios, Belén López, Miki Nadal, Samantha Hudson, Eduardo Navarrete i Juanma Castaño han estat les 16 celebritats que han participat en una edició que ha tornat a comptar Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera entre el jurat. Els finalistes han pogut conèixer de prop el cor del Cava, així com la tradició culinària i l’extraordinària versatilitat gastronòmica d’aquests escumosos.

El 29 de novembre se sabrà el nom del guanyador; a partir de les 22:10h, a La 1 de Televisió Espanyola, amb un episodi que sorprendrà amb un menú gastronòmic harmonitzat amb Cava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa