VadeVi
El Celler Jaume Serra defensa que fa quantitat i qualitat
  • CA

El director de Cava Jaume Serra, Pere Escolar, ha destacat que l’alta producció del celler, a Vilanova i la Geltrú, al Garraf, és compatible amb treballar “respectant la tradició i la qualitat” a la elaboració, i sent alhora sostenibles. “Automatitzem per fer eficient tota aquella part del procés que no aporti valor a la producció en si, salvaguardant la qualitat”, insisteix Escolar.

Així ho ha compartit coincidint amb l’aproximació del XXV aniversari de la seva adquisició per part del grup García Carrión, que ja aleshores va apostar, segons la marca, en impulsar una gran cava familiar amb un important mirada “per la sostenibilitat”.

La família García Carrión va adquirir el Celler Jaume Serra l’any 1997, malgrat els orígens del celler es remunten al 1647 amb la construcció de la masia El Padruell. Ara, dirà el director, és “una de les instal·lacions de cava més grans de l’Estat” que superen els 42.000 metres quadrats.

El director també ha avançat la previsió de vendes per aquest 2021, que serà de 43,5 milions d’ampolles de cava. Una xifra que s’exporta més en àmbit internacional que en àmbit estatal. “Exportem més del que venem aquí”, diu Escolar, ja que el 65% de la producció pararà a l’estranger. Les seves principals destinacions internacionals són, per aquest ordre, Regne Unit, Estats Units, Rússia, Japó i Bèlgica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa