‘De l’Horta del Priorat a Taula’ és una iniciativa que neix amb l’objectiu d’aportar valor afegit a la Fira de la Tomaca del Priorat, prevista pels dies 21 i 22 d’agost, per tal de fer palesa de l’essència i tradició gastronòmica de la comarca.

Així, la nova proposta permetrà del 12 al 29 d’agost degustar en una dotzena de restaurants i allotjaments del Priorat productes típics de la zona com són el tomàquet, el vi i l’oli. Serà una quinzena on els establiments participants oferiran plats i degustacions amb productes de primera qualitat recol·lectats de l’horta del Priorat, acompanyats d’oli d’oliva verge extra DOP Siurana i vins de la DO Montsant, ambdós del Celler Masroig. A més, per arrodonir les jornades, també s’oferiran experiències que inclouen dos dies d’allotjament amb esmorzar. També es podrà gaudir d’activitats enoturístiques al Celler Masroig, sempre amb reserva prèvia.

Els hotels, hostals i restaurants que participaran en aquesta jornada són: Mas del Salin, Lo Refugi Gastrobar, Hotel-Hostal Sport, Apartaments Baronia – l’Escoleta, Mas Trucafort, Hotel i Restaurant Lotus Priorat, Restaurant El Cairat, Restaurant Brichs, Cal Salut, Hotel – Restaurant Cal Llop, Mas Ardèvol.

Nou comentari

Comparteix