VadeVi
El Celler Masroig oferirà tot d’experiències enoturístiques per Setmana Santa

Aquest 2017 el Celler Masroig celebra 100 anys i per aquest motiu, durant la Setmana Santa, han decidit organitzar diverses experiències enoturístiques exclusives amb les quals es podrà descobrir la història i els productes del celler. Activitats perfectes per gaudir en parella, amb amics o en família, ja que els nens/es també poden participar-hi.

A partir de dissabte 8 d’abril hi haurà visites guiades al Celler amb la possibilitat de gaudir de paquets turístics amb museus i monuments emblemàtics de la zona com les Mines de Bellmunt i el Castell de Miravet, i també de la gastronomia prioratina en diversos restaurants de la zona. El dia 8, a part, també hi haurà l’activitat Celler Infantil, al matí i a la tarda, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.

El diumenge dia 9 s’inaugura La Ruta dels Cucó’s, un itinerari de senderisme on es descobriran les barraques de pedra seca que construïen antigament els pagesos, i finalitzarà amb un tast de vins de la gamma Finca Cucó. El 14 d’abril tindrà lloc una experiència única a l’ermita de Les Pinyeres, on un cavaller i una dama protagonitzaran la Llegenda de les Pinyeres, un espectacle en viu que finalitzarà amb una degustació dels vins que porten el mateix nom i un detall per als més petits. El dissabte 15 es realitzarà de nou el Celler infantil; i per acabar, diumenge 16 el Celler oferirà una visita guiada acompanyada d’un tast a cegues amb el sommelier Rafel Pino. Un tast divertit on s’hauran d’endevinar diferents aspectes dels vins que es tastaran.

Totes aquestes activitats estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les quals el Celler treballa habitualment (visites guiades + tast de vins, cada dia a les 11h i a les 16h). Tots els visitants entraran en un sorteig de productes que es durà a terme en commemoració del centenari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa