VadeVi
El Celler Masroig organitza una visita exclusiva dedicada al vi novell
  • CA

Coincidint amb el llançament del vi novell 2021, i com a novetat d’enguany, el Celler Masroig presenta una nova visita enoturística enfocada a conèixer l’origen d’aquest primer vi de l’any . Les persones que reservin aquesta experiència podran endinsar-se en els trulls centenaris del celler i descobrir el seu vi més popular i esperat, aprenent, a més, com elaborar aquest producte tan singular.

La visita finalitzarà amb una degustació de la nova anyada 2021, maridada amb embotits d’àmbit local, i acompanyada del nou oli del raig, producte també de temporada. Així mateix, els assistents podran gaudir en primícia d’un vídeo exclusiu: el pregó/monòleg de l’actriu catalana Judit Martín, padrina de la 12a edició del Vi Novell. L’actuació es gravarà durant l’acte de presentació del Vi Novell prevista per a demà, 12 de novembre, oberta només a un públic professional, amb l’objectiu d’evitar actes multitudinaris en un exercici de responsabilitat i prudència.

Detall i disponibilitat de la nova visita

Els visitants podran conèixer de primera mà com ha evolucionat el concepte del Vi Novell durant aquests 12 anys, així com la història del celler i el seu entorn.

L’activitat té un cost de 9,50€ i estarà disponible des d’aquest cap de setmana i fins a finals d’any. Es podrà dur a terme en dos torns els dissabtes: a les 11h i a les 16h; i en un torn només de matí -a les 11h- els diumenges. Les places són limitades, així que serà necessari formalitzar una reserva prèvia a través del web del Celler Masroig.

El vi novell 2021, homenatge als moments quotidians

El Celler Masroig presenta després de 12 anys de tradició a Catalunya, una nova anyada del seu emblemàtic Vi Novell. Enguany, la imatge gira entorn la importància dels moments quotidians, així que les sis etiquetes venen representades amb objectes senzills, vinculats als plaers del dia a dia.

Aquest divendres 12 de novembre, el celler recuperarà la festa presencial que celebren tradicionalment en motiu de la sortida al mercat del primer vi de l’any. Després d’un format digital al 2020, aquesta tarda, malgrat fer-se en format reduït, sí que hi haurà la celebració a partir de les 19h de la tarda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa