El Festival Gastronòmic Corpinnat tanca edició amb prop de 2.500 assistents

La marca vol esdevenir una cita anual de referència i ja ha anunciat la segona edició per 2022

La primera edició del Festival Gastronòmic CORPINNAT ha tancat portes amb 2.472 assistents, que han participat en algun dels 65 sopars servits per 59 restaurants del país i maridats amb els escumosos dels onze cellers de la marca.

Ton Mata, president de CORPINNAT, ha valorat molt positivament la bona resposta del públic a aquesta experiència enogastronòmica i ha anunciat que la marca ja ha començat a treballar en la segona edició del festival de cara al 2022. “Ens agradaria que el festival es convertís en una cita anual de referència per donar a conèixer el nostre territori i els nostres vins escumosos i crec que, malgrat les restriccions derivades de la pandèmia, hem començat de la millor manera possible”, afirma Mata. De la mateixa manera, també ha volgut destacar i agrair el grau d’implicació dels restaurants en el festival i l’alt nivell gastronòmic que s’hi ha servit, sempre maridat amb una selecció dels millor escumosos de cada celler. 

Tots els sopars s’han celebrat en espais singulars dels 11 cellers, principalment a l’exterior, i complint sempre amb les mesures sanitàries vigents. Respecte a les previsions inicials i degut precisament a la pandèmia, s’han hagut de suspendre 5 sopars dels 70 previstos, i un s’ha ajornat per a una nova data encara per determinar.

Nou comentari