VadeVi
El Festival Gastronòmic Corpinnat tanca edició amb prop de 2.500 assistents
  • CA

La primera edició del Festival Gastronòmic CORPINNAT ha tancat portes amb 2.472 assistents, que han participat en algun dels 65 sopars servits per 59 restaurants del país i maridats amb els escumosos dels onze cellers de la marca.

Ton Mata, president de CORPINNAT, ha valorat molt positivament la bona resposta del públic a aquesta experiència enogastronòmica i ha anunciat que la marca ja ha començat a treballar en la segona edició del festival de cara al 2022. “Ens agradaria que el festival es convertís en una cita anual de referència per donar a conèixer el nostre territori i els nostres vins escumosos i crec que, malgrat les restriccions derivades de la pandèmia, hem començat de la millor manera possible”, afirma Mata. De la mateixa manera, també ha volgut destacar i agrair el grau d’implicació dels restaurants en el festival i l’alt nivell gastronòmic que s’hi ha servit, sempre maridat amb una selecció dels millor escumosos de cada celler. 

Tots els sopars s’han celebrat en espais singulars dels 11 cellers, principalment a l’exterior, i complint sempre amb les mesures sanitàries vigents. Respecte a les previsions inicials i degut precisament a la pandèmia, s’han hagut de suspendre 5 sopars dels 70 previstos, i un s’ha ajornat per a una nova data encara per determinar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa