VadeVi
El Festival Vinyasons es consolida en la seva cinquena edició
  • CA
Els The Hanfris Quartet, l’última axctuació del Festival Vinyasons a Oller del Mas | Vinyasons

!–akiadsense–>

El Festival VinyaSons va clausurar l’edició de 2017 aquest passat divendres 4 d’agost a Oller del Mas amb un espectacle del quartet vocal, The Hanfris Quartet i, com en la majoria dels altres events d’aquesta edició, amb totes les localitats exhaurides.

En aquesta edició de VinyaSons hi han participat 11 cellers del Penedès, Bages i Empordà que han acollit 7 propostes musicals, maridades amb 5 menús gastronòmics. La cinquena edició del festival ha suposat un èxit ja que en 10 dels 11 esdeveniments han penjat el rètol de “entrades exhaurides”. Des de 30 de juny fins el 4 d’agost, un públic entregat ha gaudit dels espectacles musicals de petit format.

Marius McGuinness, director artístic del festival fa una valoració totalment positiva d’aquesta edició que ha registrat un increment del 23% del nombre d’assistents respecte al 2016. “Des d’un punt de vista purament de xifres el festival mai havia anat tant bé, amb una mitjana d’assistents superior als 120 per esdeveniment i pràcticament tots els events exhaurits. Tanquem aquesta edició amb ganes de poder plantejar-nos la propera partint d’aquestes xifres i poder perfeccionar la proposta, que som conscients que hi han aspectes que encara podem millorar i consolidar i en això hi treballarem”

Proposta de valor gastronòmica

Enguany el Festival VinyaSons ha batut el rècord d’entrades exhaurides en els espectacles, “en aquest èxit hem de posar en valor la qualitat de les propostes musicals però, en gran mesura, l’excel·lent acollida de la gastronomia d’Ametller Origen té una gran part de la culpa d’aquest increment de notorietat de la nostra proposta”, reitera McGuinness

McGuinness també creu important “fer un agraïment molt especial als cellers, els patrocinadors i els col·laboradors que son els que fan possible el festival”.

L’aposta de VinyaSons ha enganxat el públic gràcies a “espectacles de diversos formats dissenyats pensant amb les característiques i filosofia de cada celler, que generen nou públic per l’enoturisme cultural”.

Espectacle, degustació de vi, visita i gastronomia

Tots els espectacles s’ha acompanyat d’una visita prèvia al celler on es van degustar els vins i caves dels cellers, maridats amb la gastronomia. Vinyasons és un festival de música de petit format que es realitza en cellers i caves més emblemàtics de Catalunya, espais d’un gran potencial com a ‘contenidor artístic’, tant per la seva ubicació o per la seva arquitectura i, en molts casos, per l’originalitat de la seva acústica.

Es tracta d’una proposta que aporta un valor cultural de qualitat als cellers que hi participen i, alhora, reforça l’oferta enoturística i musical de l’àrea del Penedès principalment, i l’Empordà, i el Bages.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa