VadeVi
El Grup Freixenet acorda un nou conveni que fixa un augment salarial de l’1,5%
  • CA
El nou conveni del Grup Freixenet preveu un increment salarial de l’1,5%

Les empreses del Grup Freixenet -Freixenet, Castellblanch, Segura Viduas i René Barbier- han tancat l’acord per a un nou conveni col·lectiu. Aquest conveni estarà vigent un any i preveu un augment del salari base i de la resta de conceptes econòmics inclosos en les taules salarials equivalents a un 1,5% per aquest any i amb efectes retroactius a 1 de gener.

Els retards s’abonaran en la nòmina del setembre, segons ha informat CCOO, i també s’estableix una clàusula de revisió salarial al final de la vigència del conveni. Així doncs, en cas que l’IPC estatal interanual superi el 2%, les taules salarials s’actualitzaran amb el valor diferencial resultant, amb caràcter retroactiu des de l’1 de gener.

El sindicat ha aplaudit l’acord, que es va tancar dimecres, perquè garanteix el poder adquisitiu dels treballadors i recull que la direcció i els treballadors iniciaran negociacions a l’octubre per desenvolupar un pla industrial que afavoreixi la competitivitat en l’ús dels recursos per assegurar un projecte de creixement sostenible i responsable.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No beveu Freixenet a juliol 27, 2017 | 13:19
    No beveu Freixenet juliol 27, 2017 | 13:19
    És cava unionista, ecs!
  2. Icona del comentari de: sebastià a juliol 28, 2017 | 10:30
    sebastià juliol 28, 2017 | 10:30
    Ho celebrareu amb Pixenet? Es que amb cava de veritat no surten els numeros... per cert, us faran anar a votar PP com les monges de les residencies d'avis? O en el seu cas a l'1 d'octubre, quina consigna us donaran?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa