VadeVi
El Mercat de vins i caves de la Conca serveix més de 13.500 tastos el primer cap de setmana
  • CA
Montblanc celebra cada any per Sant Jordi la Setmana Medieval | DO Conca de Barberà

!--akiadsense-->

El Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà ha tancat el primer cap de setmana amb més de 4500 copes venudes i fins a 13.500 tastos de vins dels quinze cellers participants, que han estat oferint assessorant als visitants sobre les varietats i l’elaboració dels vins d’aquesta denominació d’origen.

La mateixa DO valora molt positivament que el mercat hagi coincidit amb el dia de Sant Jordi on era habitual veure la gent passejar amb una rosa, un llibre i una copa dels seus vins. Aquest fet i el bon temps han estat claus per l’èxit del primer cap de setmana; i s’espera repetir bones xifres de visitants i tastos servits durant el proper cap de setmana, que la fira tornarà a estar en funcionament al centre de Montblanc.

  • Dissabte 29 i diumenge 30 d’abril: d’11 a 21h
  • Dilluns 1 de maig: d’11 a 16h

Funcionament

Aquest any hi haurà una parada de venta de copes (amb porta-copa) a un preu de 3€, i després cada celler oferirà els seus tastos entre 1€, 2€ i 3€ depenent del vi i del celler. Com en les últimes edicions també s’instal·laran dues parades de menjar per poder maridar.

Participa a INSTAGRAM (@doconcadebarbera) I TWITTER (@doconcabarbera) #MercatDOConca

Des del Consell Regulador es pretén saber l’opinió dels visitants i s’ha decidit engegar aquesta campanya a twitter i a instagram perquè un cop fet el tast, tothom pugui etiquetar o fer fotografies del Mercat de Vins o el vi tastat. Només caldrà fer servir el hashtag #MercatDOConca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa