VadeVi
El misteriós cas d’en Pitu Roca, Xavi Bundó i la carinyena
  • CA

Ja fa unes quantes setmanes que vam sentir la història per primer cop: els anomenats “Il·ustres execrables” i col·laboradors del programa de Rac1 Via Lliure, Santi Giménez, Malcolm Otero i Toni Garcia Ramon, no van creure el presentador de programa Xavi Bundó quan va afirmar que mai s’havia entaulat al Celler de Can Roca. I van insistir en què no era possible de cap de les maneres que no conegués la cuina d’un dels millors restaurants del país. Passats uns dies, la bola s’ha anat fent gra, han aparegut nous personatges a la trama, i continua la polèmica sobre si el periodista diu la veritat o no. De fet, el mateix sommelier del Celler, Josep Pitu Roca, va ser un dels primers en confirmar que el periodista s’hi entaulava tres o quatre cops per setmana, i Bundó no sabia com negar unes acusacions, segons ell, infundades i falses.

Aquests últims dies, el presentador fins i tot manifestava haver contractat l’advocat Jordi Pina, per denunciar un delicte d’injúries; i aquest dissabte, la sorpresa ha estat que el sommelier gironí ha entrat en directe fent-se enrere de les acusacions i retractar-se públicament de les declaracions que havia fet sobre Bundó. “Crec que ha arribat el moment de dir tota la veritat d’aquest cas, he d’admetre que el que vaig dir fa dues setmana no era cert”, deia al Via Lliure de Rac1. No contents amb això, el sommelier fins i tot va confessar haver rebut amenaces i pressions de part de persones molt poderoses en les quals l’obligaven a mentir sobre aquest afer. 

Sigui com sigui, un cop finalitzada la connexió d’aquest darrer cap de setmana, Pitu Roca va afegir, pensant-se que els micròfons estaven tancats: “Xavi, ho he fet bé, o què? Ho he llegit tot exactament com m’ho has escrit. Al final vens aquest migdia al celler o no? Et guardo la taula de sempre? Ah, i et reservo aquella carinyena que et va agradar tant fa dues setmanes”. Per cert que en una foto que va publicar el sommelier al seu perfil d’Instagram hi té a la ma el Cosmic Valentia Carinyena Blanca 2019; serà aquest el vi “que havia agradat” al periodista fa uns dies?

La història sembla que encara no s’ha acabat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa