VadeVi
El nou número de Món Sant Cugat ho explica tot sobre la vinya i el vi al municipi
  • CA

!–akiadsense–>

La tercera edició del monogràfic Món Sant Cugat es presentarà a Sant Cugat del Vallès aquest dimarts, 27 de juny, en un acte públic que se celebrarà a les 19 hores al Celler Modernista. Un acte que comptarà també amb l’actuació dels germans Saltor, i una copa de vi de Wineissocial i pica-pica d’El Rebost Qgat.

El nou número de Món Sant Cugat està dedicat al vi i la vinya a la ciutat. I recull entre d’altres les impressions de la directora dels Premis Vinari, Eva Vicens, que reflexiona sobre el paper que pot tenir Sant Cugat en el sector o del sommelier Ferran Centelles.

A més, l’entrevista central la protagonitza el tenista Àlex Corretja, i descobrim altres personatges de Sant Cugat com són David López, Josep Canals, Sandra Casat i Kristian Herbolzheimer. També parlem de les entitats centenàries de Sant Cugat, el Club de Golf, Júnior FC, el Sant Cugat FC, La Lira i La Unió.

El tercer número de la publicació es pot adquirir a través del web. També es podrà adquirir durant l’acte de presentació al Celler Modernista.

Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat que es publica dos cops l’any, un al gener i l’altre al juny, va dirigit a la gent que vol anar més enllà. Que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. Les dues primeres edicions han estat un èxit d’acollida. Món Sant Cugat ofereix continguts divulgatius sobre l’actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc amb un format atractiu i de qualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa