VadeVi
El Penedès protagonitza el calendari 2018 de Mas Albornà
Un dels moments de la sessió fotogràfica | Mas Albornà

!--akiadsense-->

Aquesta setmana s’han iniciat les primeres sessions de fotografies del calendari social de Mas Albornà 2018, l’onzena edició d’aquest projecte que enguany es realitza en col·laboració amb Enoturisme Penedès.

El proper calendari tindrà com a eix temàtic dotze atractius i singularitats del Penedès com a destinació turística, les quals seran presentades per dotze cares conegudes amb lligams al territori acompanyades per persones de la Fundació Mas Albornà. Tots ells (cares conegudes i altres membres de la Fundació) comparteixen, a més, un denominador comú que els acompanyarà al llarg de les dotze fotografies: duran el Penedès al cor. Enguany participen al calendari Cesk Freixas, Anna Roig, Mia Esteve, Victòria Pagès, Toni Albà, Toni Bou, Neus Ballbé i Biel Duran.

El Penedès disposa de molts espais sensibles a ser protagonistes del calendari: espais naturals, patrimoni, productes de la terra, paisatges, enoturisme, festes i folklore. Amb 12 fotografies es pretén fer un tast dels atractius que té el territori. Amb la vinculació de persones conegudes farà que la fotografia i l’espai guanyi en notorietat i s’estableixi un vincle amb la persona la qual actuarà “d’ambaixadora” de l’espai.

Com en altres edicions, el calendari social compta aliats, que enguany han trobat en Enoturisme Penedès. El Consorci de Promoció Turística del Penedès, que treballa per a la promoció del turisme al territori, ha cregut en la proposta i ha acceptat col·laborar-hi des del primer moment, donant suport i participant activament de la iniciativa.

Com cada any, a més, el calendari social de Mas Albornà és sense afany de lucre (no es ven, sinó que es regala) i es realitza gràcies a la col·laboració desinteressada de diferents professionals. Així, tant Marçal Font (fotògraf) com Pep Martínex (disseny gràfic i creatiu) són els encarregats enguany de donar forma al calendari i sumar, així, el seu gra de sorra a la tasca de la Fundació. El calendari té prevista la seva presentació i difusió a finals d’any a través d’un encartament a mitjans comarcals i d’abast del territori català.

La Fundació Mas Albornà treballa des de fa més de 45 anys a crear oportunitats (d’integració social i laboral) a les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió a la comarca de l’Alt Penedès. S’edita sense afany de lucre, pensat per a ser regalat o distribuït gratuïtament, en el qual es mostren persones amb discapacitat o de la Fundació amb actituds positives. Té una trajectòria d’11 anys, en les quals sempre s’ha perseguit l’objectiu de fer visible la tasca de la Fundació i normalitzar el col·lectiu i el calendari és una gran eina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa