El PSOE extremeny creu que el seu cava “no es ven pel boicot, sinó per la qualitat”

El Portaveu del Grup Socialista a l'Assemblea d'Extremadura defensa el producte que s'elabora a Almendralejo

El Partit dels Socialistes extremenys ha sortit en defensa la qualitat del cava que s’elabora al seu territori. Així, segons manifestava el Portaveu del Grup Socialista a l’Assamblea d’Extremadura, Valentín García, al Canal Extremadura: “el #cavaextremeno no es consumeix per a fer boicot, sinó per la seva excel·lent qualitat”.

Aquestes declaracions responen a la situació que ha enfrontat els cavistes extremenys amb el Consell Regulador de la DO Cava per la diferència d’interessos d’ambdues parts en la limitació de la superfície de plantació de vinya dedicada a l’elaboració d’aquest producte.

Comentaris

  Vicenç Ramoneda 21 de Gener de 2017 13:31
  Al Freixenet li ha sortit competència! Tothom sap que el cava. cava surt de Catalunya!
  Cris 21 de Gener de 2017 14:04
  Si nosaltres quant el feiem no vam poder dir-li champany per que els francesoso no ho van permertre ,no sé per quin setse ous tenim nosaltres que deixar que lidiguin cava.
  mrm 21 de Gener de 2017 14:17
  Aquesta senyora actualment hauria d'estar jubilada i no tocar la pebrotera. Que serà un sou vitalici pels immigrants que hem obert les portes dels quals son el "milloret" de cada país?
  Ramon 21 de Gener de 2017 15:22
  Recordo un antic anunci de Coca-Cola, cenyit a Amèrica, que responia una campanya anterior de Pepsi que escenificava un test de coles a cegues: vuit de cada deu persones enquestades havia preferit, taxan, taxan... Pepsi! Però l'altra beguda no l'esmentaven. I d'aquest detall partia la rèplica, que es limitava a afegir que "les altres dues van preferir aigua d'haver fregat el terra". Hauríem de fer el mateix però amb el cava extremeny.
  Ramon 21 de Gener de 2017 15:23
  "En un tast a cegues, vuit de cada deu persones ha preferit el cava extremeny. Les altres dues han preferit l'aigua de fregar el terra". Maco, oi? Cedeixo la pensada de franc.
  El cava és vi dolent 21 de Gener de 2017 17:28
  Dolent i barat. O això és el que pensen a tot el mon. El que hauriem de fer és prescindir de la denominació cava i establir denominacions d'origen per productes de qualitat. Bé, es podria deixar la denominació cava pel producte més barat.
  ExFed 21 de Gener de 2017 20:38
  Si home ... per això I 'por su rancio abolengo'. Vinga ja!!
  Fat Boy 21 de Gener de 2017 22:07
  Es que els caves extremenys tenen la casa Alka-Seltzer com a soci majoritari.
  Anònim 22 de Gener de 2017 9:18
  Cada dia mes lluny de caspaña Ja estem mentalment desconectats
  Josep 23 de Gener de 2017 16:29
  Cadascú es molt lliure de beure el que li vingui de gust, només faltaria.Però jo vull cava català i del bo si pot ser.
  ELISENDA DE MONCADA 23 de Gener de 2017 20:10
  ES volen comparar amb el nostre cava,ells comencen ara i nosaltres portem mes de dos segles fent-ne i superant-nos continuament "DE EXCELENTE CALIDAD" potser per vosaltres ja us es ta be,"no se hizo la miel para la boca del asno"ens entenem oi? EL CONSELL REGULADOR DE LA D.O CAVA, a procurar per nosaltres i ells que s'ho facin, nomes busquen problemes, insultant-nos i faltant-nos al respecte i boicotejar-nos.... i que pretenen tenir la D.O. ? ni de broma¡¡

Nou comentari