VadeVi
El “tast dels sentits” convida a gaudir d’un àpat a cegues
  • CA

El Tast dels Sentits és una invitació a les emocions: una descoberta de la cuina, els vins i el territori Penedès a través dels sentits, de les sensacions i les percepcions. Una experiència que vol apropar la gastronomia i el vi amb una part dels sentits com l’olfacte, el gust, el tacte, per tal que tot plegat es converteixi en un joc neurosensitiu del que es menja i es beu.

Organitzat per la Fundació Privada Futura Local, el restaurant El Cigró d’Or i el Celler Pinord, aquesta activitat consisteix en un sopar a les fosques, a cegues, en el qual els participants aniran percebent i sentint amb els ulls tancats tot un seguit de plats que són sorpresa. Fent que el cervell, a través dels sentits, d’allò que sent i coneix, ja sigui en el gust, en el tacte o en l’olfacte, arribi a esbrinar la realitat del que menja i beu. L’activitat tindrà lloc el divendres 17 de març al Restaurant el Cigró d’Or de Vilafranca del Penedès.

En cada taula hi haurà un mestre de cerimònies que anirà guiant i acompanyant els comensals, els anirà informant del que els cal fer per degustar el menjar i el vi. El secret del menú, dels plats i de la seva composició serà desvelat a mesura que els participants hagin endevinat cadascuns dels plats i en finalitzar cada plat el mestre de taula anirà desvelant la composició del plat.

FITXA DE L’ACTIVITAT

Dia: divendres 17 de març de 2017

Lloc: El Restaurant El Cigró d’Or (Plaça Vall del Castell, 17. Vilafranca del Penedès)

Horari:

  • 20:30h – Recepció dels assistents, copa de benvinguda i lliurament de l’antifaç i presentació del seu mestre de cerimònia.
  • 20:45h – Pinzellades sensitives a càrrec del sommelier i del cuiner.
  • 21:00h – Tast dels sentits
  • 23:30h – Fi de la vetllada

Preu: Adult:45€ (IVA inclòs)

Descomptes: 5% per a socis de Tastavins

Capacitat: 50 Persones

INFORMACIÓ I RESERVES: www.futuralocal.org

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa