VadeVi
El tercer festival Instants de Carol Vallès aposta per les veus emergents del país
  • CA

Els Cellers Carol Vallès celebraran per tercer any consecutiu el Festival Instants, un cicle de tres concerts de petit format, exclusius que tindran lloc els vespres de dissabte del mes de juliol al pati de Carol Vallès (Subirats). Enguany, els organitzadors han apostat clarament per veus emergents i originals del panorama actual català com són Gemma Humet, Meritxell Neddermann i Guillem Roma. Durant tota la vetllada es podrà gaudir de les degustacions gastronòmiques de les paradetes Xerigots, La Posada i la Botigueta del mig i dels tasts dels caves Carol Vallès, amb la col·laboració de copes Riedel. L’experiència començarà a les 19h, amb una copa de cava i aperitiu a l’entrada. el concert, però, donarà el tret de sortida a les 21h a l’aire lliure, amb les vinyes de fons. 

Festival Instants | Carol Vallès

Gemma Humet, 3 de juliol 

Els premis Enderrock i les seves col·laboracions amb Joan Manuel Serrat, Lluís Llach o Kepa Junquera l’han projectat com una de les cantautores de protesta més reconegudes actualment. Compromesa i versàtil, Gemma Humet actuarà el dissabte 3 de juliol.

Meritxell Neddermann, 10 de juliol

El març del 2020 va publicar el seu àlbum debut, ‘In the Backyard of the Castle’, proclamat com una de les propostes indies més interessants del panorama català. A Instants, la cantant ens sorprendrà amb un concert intimista el dissabte 10 de juliol.

Guillem Roma, 17 de juliol

Nou disc per compartir amb el públic, ple d’energia renovada, optimisme i cançons per ballar. Guillem Roma presentarà el dissabte 17 de juliol. ‘Kiribati’, amb la seva originalitat característica farà reflexionar i gaudir als assistents a través de la seva música i veu.  

Es poden reservar les entrades al web instants.cat 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa