VadeVi
El Tr3SC inicia aquest setembre el quinzè cicle Vis à Vis
  • CA
!–akiadsense–>

Aquest setembre, el Club de Cultura celebra la 15a edició d’una de les activitats amb més segell propi: el Vis à Vis TR3SC. Amb aquest nou cicle, ja seran 120 personatges destacats de Catalunya qui haurà passat per la particular trobada dels dijous a la tarda al Museu Europeu d’Art Modern.

Els convidats del nou cicle són:

CARE SANTOS i VINS SUMARROCA

No tots els escriptors poden dir que tenen un Premi Nadal a la seva prestatgeria. En aquesta trobada hi haurà una conversa entre l’escriptora Care Santos en una sessió emmarcada dins la Setmana del Llibre en Català. Els vins, els servirà Sumarroca.

12 de setembre a les 19h, al MEAM.

MANEL ESTELLER i CA N’ESTELLA

Un dels grans noms de l’àmbit mundial en la investigació sobre el càncer, Manel Esteller, participa en una nova conversa del cicle. I s’acompanyarà de vins del celler Ca n’Estella.

Serà el 26 de setembre a les 19h, al MEAM.

MARINA ROSSELL i GIRÓ RIBOT

La veu de la Transició; una veu exquisida i empremta personal de la cantant de Figueres, que s’acompanyarà de vins i espumosos de Giró Ribot.

El 5 d’octubre a les 19h, al MEAM.

VICENT SANCHIS i TORRE DEL VEGUER

Conegut per la seva faceta com a tertulià, el periodista valencià ha estat recentment nomenat director de Televisió de Catalunya. Sanchis participa en aquesta jornada on també hi seran presents els vins del celler penedesenc Torre del Veguer.

Serà el dia 24 d’octubre a les 19h, al MEAM.

VICENÇ VILLATORO

Escriptor, periodista i va exercir la política i diputat al Parlament de Catalunya.

26 d’octubre a les 19h, al MEAM.

JOAN FONTCUBERTA

És una d’aquelles figures de la fotografia catalana que hem de tenir com a referents i que hem de conèixer. El 7 de novembre a les 19h, al MEAM.

MONTSE GUALLAR i FINCA VILADELLOPS

Darrerament l’hem vist fent televisió. Aquest any torna amb força al teatre i participa al Vis a Vis per explicar els detalls de la seva actualitat professional. El dia: 18 de novembre a les 12h, al MEAM.

JOSEP MARIA POU

Diu que de petit mai va sentir la vocació d’actor però, coses de la vida, el destí i la feina ben feta l’han portat a ser un dels grans actors de Catalunya. Particpa en la jornada del 30 de novembre a les 19h, al MEAM.

El Vis à Vis és una tertúlia a quatre bandes entre el convidat, el tast de vins de la DO Penedès, l’exclusivitat de l’espai del Museu MEAM i el soci del TR3SC. Al #VisàVisTR3SC es parla de la vida, de l’actualitat i del que preocupa als amants de la cultura. I tot plegat, mentre es gaudeix d’alguns dels millors vins de la DO Penedès i assaborint els embotits de la Cooperativa Plana de Vic. El projecte compta amb la complicitat d’Ibercaja.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa