VadeVi
Vi català, nou ingredient de competició a ‘Joc de Cartes’

Televisió de Catalunya ha presentat aquest matí la nova graella de TV3 per aquesta temporada. Entre les novetats, segons informa la cadena catalana, hi haurà estrenes de ficció, Fake Night o el reality Lloguer a primera vista, que se sumaran a programes que repeteixen, amb nous capítols de Crims, Polònia, El Foraster o Joc de Cartes.

Precisament el concurs que presenta el xef Marc Ribas inicia la cinquena temporada introduint algunes novetats, com per exemple que el vi passarà a ser una nova categoria puntuable. “A @JocdeCartesTV3, tindrem una categoria nova, la del vi. I tindrem vins i caves catalans”, ha comentat Ribas durant la presentació. De fet, el programa ja donava protagonisme al vi català la passada temporada gràcies a un acord de col·laboració amb l’INCAVI (a través de la campanya “Gaudeix del que és bo“), que enguany es renova i es reforça fent que el producte vitícola sigui un element de valoració més que pugui fer decantar el premi cap a un o altre restaurant participant.

‘Joc de Cartes’ és un concurs que veu competir el treball a la cuina, el servei i les creacions gastronòmiques de diversos restaurants de Catalunya, en funció d’un o altre tipus particular de cuina o de la seva proximitat geogràfica. L’estrena d’aquesta nova temporada serà el dia 29 de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa