Televisió de Catalunya ha presentat aquest matí la nova graella de TV3 per aquesta temporada. Entre les novetats, segons informa la cadena catalana, hi haurà estrenes de ficció, Fake Night o el reality Lloguer a primera vista, que se sumaran a programes que repeteixen, amb nous capítols de Crims, Polònia, El Foraster o Joc de Cartes.

Precisament el concurs que presenta el xef Marc Ribas inicia la cinquena temporada introduint algunes novetats, com per exemple que el vi passarà a ser una nova categoria puntuable. “A @JocdeCartesTV3, tindrem una categoria nova, la del vi. I tindrem vins i caves catalans”, ha comentat Ribas durant la presentació. De fet, el programa ja donava protagonisme al vi català la passada temporada gràcies a un acord de col·laboració amb l’INCAVI (a través de la campanya “Gaudeix del que és bo“), que enguany es renova i es reforça fent que el producte vitícola sigui un element de valoració més que pugui fer decantar el premi cap a un o altre restaurant participant.

‘Joc de Cartes’ és un concurs que veu competir el treball a la cuina, el servei i les creacions gastronòmiques de diversos restaurants de Catalunya, en funció d’un o altre tipus particular de cuina o de la seva proximitat geogràfica. L’estrena d’aquesta nova temporada serà el dia 29 de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa