VadeVi
El Vívid Enoconference es consolida com a espai de formació enoturística

La quarta edició de la Vívid Enoconference, que ha tingut lloc aquest divendres 21 d’abril a Calonge-Sant Antoni, tanca edició amb bon sabor de boca i amb bones xifres de participació. Més de cinquanta cellers de les principals regions vitivinícoles del país han participat en un seminari que s’ha convertit en la referència en la formació enoturística.

Enguany la trobada s’ha centrat en la construcció del discurs enoturístic i hi han participat ponents com José Antonio Donaire, Lluís Pastor, Xavier Fahndrich, Albert Medran, Sígrid Guillem o Pau Canaleta.

Vívid Enoconference s’ha convertit en l’aposta formativa del Vívid, el festival del vi de l’Empordà que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Calonge- Sant Antoni i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Per Laura Masramon, directora del seminari, “els cellers tenen necessitat de construir discursos potents que emocionin als tursistes que els visiten. Estic segura que des d’avui tenen més eines gràcies a la Vívid Enoconference”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa