VadeVi
El WineTinder proposa jugar amb el vi i el menjar
  • CA

!–akiadsense–>

La Festival i la Sala Coocció han organitzat per quest dissabte 18 de març el WineTinder, el festival del beure i el menjar i els seus maridatges. Una nova manera d’entendre i explicar els possibles matchs“> entre gastronomia i vi.

El WineTinder és un nou concepte d’activitat on s’uneix la gastronomia amb els vins i els seus possibles maridatges però, conceptualitzat contemporàniament. Es mira de diferenciar-se d’altres activitats de maridatges creant una experiència singular on es juga amb la idea de fer MATCHS, però en comptes de virtuals, presencials. L’objectiu és crear activitats que cridin l’atenció i apropin el vi a la gent jove i se’n fomenti el seu consum.

Pel WineTinder, s’han elaborat 5 plats (a càrrec del xef Manel Guirado) que s’han maridat amb 10 vins diferents (a càrrec de Iñigo Haughey i Patrícia de Golferichs).

L’objectiu és que amb cada plat es tastin 2 vins diferents (dos estils de maridatges) i es decideixi quin agrada més. Segons el maridatge que s’esculli s’adjudicarà un gomet groc o un negre, i aquí és on comença el joc.

A més, al llarg de tot el recorregut, amb cada plat i cada vi, hi haurà un concert de música en directe i tot l’equip amenitzant la vetllada amb diferents sorpreses.

Al final de tot, es desvetllaran els diferents maridatges i es veurà quins matchs s’han fet al llarg de la nit i quins són els vencedors.

Tot plegat serà aquest dissabte 18 de març a la Sala Coocció, al carrer Morales, 27 de Barcelona a les 19h.

Les entrades tenen un preu de 35 euros i les reserves es poden fer a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa