VadeVi
El cava Adernats puja al pòdium del RallyRACC

Aquest diumenge es va posar el punt i final al RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, Rally d’Espanya 2015, amb la celebració del títol a Salou per part d’Andreas Mikkelsen i Ola Floene (Volkswagen Polo R WRC) al pòdium de Salou.

Una celebració marcada pel bany de cava Adernats a dalt del pòdium. D’aquesta manera, Adernats va posar la nota festiva en la finalització de la 51ª edició del Rally d’Espanya.

Una aposta decidida del celler de Nulles per posicionar-se com el cava de referència a Tarragona amb vocació internacional. Així, els guanyadors de cada categoria van poder gaudir d’ampolles gegants de 3 litres que van fer servir per donar-se un bany de cava en una plaça de les Comunitats Autònomes de Salou, on hi havia instal·lat el pòdium.

Adernats, així com els organitzadors del RallyRACC, destaquen l’èxit d’aquesta unió que espera ser l’inici d’una etapa plena d’èxits d’ambdues entitats.

El cava, present des de la primera etapa a Barcelona, també va fer les delícies dels assistents en diverses zones i actes de l’organització. Una aposta decidida, tant des d’Adernats com de l’organització del Rally, per donar a conèixer a nivell internacional les riqueses d’aquesta terra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa