Un moment de la presentació de Pere Bonet, president del CR Cava

Aquest dilluns va tenir lloc al restaurant “Victorian” de Düsseldorf un esdeveniment organitzar per la DO Cava i adreçat a la premsa especialitzada d’Alemanya. Aquest acte, respon a la petició del sector cavista de realitzar accions en aquest país per promocionar el Cava Premium. Per aquest motiu, la D.O. Cava ha decidit apostar fort i amb la col·laboració de l’ICEX s’ha dissenyat un esdeveniment on les harmonies del Cava juntament amb l’alta gastronomia han estat les protagonistes.

Un altre punt important per assegurar l’èxit de la vetllada ha estat la col·laboració d’Yvonne Heistermann, sommelier de reconegut prestigi, que va ser a més l’encarregada de presentar els diferents caves escollits per harmonitzar l’exquisit menú del chef Matthias Hein, que en persona, va presentar als convidats.

El president de la D.O Cava, Pere Bonet, en el seu discurs de benvinguda, va destacar la gran qualitat i versatilitat del Cava oferint dades que revelaven la importància del sector a nivell mundial. A més, va presentar la creació de la nova classificació “Cava del Paraje Calificado” als 40 assistents dels mitjans de comunicació més importants d’Alemanya com Meininger’s, Wein.pur, Feinschmecker, entre altres.

En referència a aquest nou projecte, Pere Bonet va comentar que “aquesta mesura és part de la nostra estratègia global per comunicar la increïble diversitat d’estils i qualitats que es troben dins de la D. O Cava i esperem que mitjançant la creació d’aquesta nova categoria ajudem als productors a promoure encara més la imatge d’alta qualitat del Cava a tots els mercats”.

Els assistents, tots ells experts en el sector del vi, no van dubtar en fer preguntes sobre aquesta classificació i altres temes que, Yvonne Heistermann, va respondre a la perfecció aclarint dubtes.

Al finalitzar l’esdeveniment, els presents van agrair la iniciativa i van destacar la gran qualitat dels caves servits.

La segona part del Düsseldorf Cava Experience va ser al matí següent a la Fira Prowein on el Consell Regulador del Cava va organitzar un tast, també presentat per la Yvonne Heistermann, a l’estand de Vins d’Espanya (ICEX). Va presentar els diferents tipus de caves genèrics del CRC en harmonia amb unes excel·lents tapes que combinaven gastronomia alemanya i espanyola, elaborades també pel Restaurant Victorian.

Dies abans d’aquest tast es van esgotar les 30 places disponibles, la majoria per representants de la premsa especialitzada internacional. El mateix dia, es van haver d’habilitar 15 places més degut a l’èxit de la convocatòria, i alguns van haver de realitzar el tast a peu dret.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa