VadeVi
El Cavatast 2015, amb Llucià Ferrer i més expositors

Els dies 2, 3 i 4 d’octubre es durà a terme una nova edició del Cavatast, la XIX mostra de caves i gastronomia de Sant Sadurní d’Anoia.

Josep Subirana, Regidor de Comerç i Turisme, ha detallat les activitats de la mostra d’enguany, un Cavatast que tindrà 39 expositors de cava -3 més que l’any passat- i 10 de gastronomia, en comptes dels 9 del 2014 i que compta amb un pressupost de 250.000 euros i un format molt similar al de l’edició anterior: “En aquesta edició volem continuar potenciant i apostant per l’enoturisme, que disposarà d’un gran estand al recinte del Cavatast. L’any vinent prepararem un Cavatast molt especial, perquè arribarem a la vintena edició».

El regidor també ha anunciat que enguany l’encarregat d’inaugurar la mostra de caves i gastronomia serà el conegut i mediàtic locutor i presentador Llucià Ferrer. L’alcaldessa, Maria Rosell, afegia que gràcies a la col·laboració de la Confraria, Sant Sadurní podrà prendre part al programa presentat per Llucià Ferrer ‘Menú Degustació’ de TV3, una gran plataforma per potenciar i promocionar el municipi.

L’alcaldessa Maria Rosell ha volgut destacar el treball conjunt amb la Confraria del Cava i Som Sant Sadurní, als quals ha agraït l’esforç per promocionar i potenciar Sant Sadurní, així com a Banc de Sabadell i a totes les empreses i entitats col·laboradores que fan possible el Cavatast. Rosell també ha anunciat que el Conseller d’Agricultura, Jordi Ciuraneta, serà present a la inauguració del Cavatast el divendres 2 d’octubre.

Les entrades anticipades de tiquets de cava i gastronomia, a partir de divendres 25 al CIC Fassina

A banda de les activitats que organitzen les diverses caves, les que es faran al pati de La Fassina i de les tradicionals com el trenet o la botiga del Cavatast, on es podran adquirir tots els caves exposats a la fira, Som Sant Sadurní organitza de nou la XVI Mostra d’artesans, coincidint amb els dies de la mostra, així com el Cava Shopping Day, el diumenge 4 d’octubre, i el concurs d’aparadors, en el qual també hi col·labora la Confraria del Cava, que fa uns dies va presentar els actes de la XXXIV Setmana del Cava, amb la coronació de la Reina i moltes altres activitats el dissabte 3 d’octubre.

A l’acte de presentació, que s’ha fet aquest dimarts al migdia al CIC Fassina, hi han pres part la presidenta del Patronat de Turisme i alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell; el regidor de Turisme i comerç, Josep Subirana; el president de la Confraria del cava, Toni de la Rosa i el Director regional Catalunya oest de Banc de Sabadell, patrocinador del Cavatast, Josep Esteve. També han assistit a l’acte representants de Som Sant Sadurní i el regidor d’IC Rafa Berlanga, i els responsables de la nova aplicació per mòbils del Patronat de Turisme, Blai Carda i Oriol Noya.

El regidor d’IC de l’Ajuntament, Rafa Berlanga, ha demanat que es tingués en compte en els agraïments a totes les persones treballadores de les caves i de Sant Sadurní, que estan lluitant per les seves condicions de treball i l’alcaldessa ha declarat que tant els treballadors com les empreses de Sant Sadurní rebran sempre tot el suport de l’Ajuntament. De fet un petit grup de treballadors han manifestat el malestar amb les seves empreses a l’entrada del CIC Fassina.

Nova aplicació mòbil de Turisme Sant Sadurní

Aquest dimarts també s’ha presentat la nova aplicació de Turisme Sant Sadurní, creada pels sadurninencs Blai Carda, director d’Image projects, i responsable de la imatge corporativa del Cavatast i Oriol Noia.

Com han explicat els seus creadors, l’APP pretén transportar l’atractiu que té una destinació com Sant Sadurni dins d’una pantalla mòbil. L’any passat s’havia presentat una aplicació del Cavatast, però l’actual permetrà al visitant de Sant Sadurní tenir a l’abast tota la informació sobre Sant Sadurní i les seves propostes turístiques, festives, lúdiques i gastronòmiques, entre d’altres.

Amb fotos de qualitat, textos molt explicatius i la col·laboració de les empreses sadurninenques, que aporten continguts propis, l’aplicació ja es pot descarregar gratuïtament amb sistema Android i en breu el podrà descarregar als mòbils iOS.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa