El celler de la DO Montsant Celler Masroig ha posat en marxa una nova pàgina web, amb una renovació de disseny més directe i innovador per tal de prestar els millors serveis als internautes, així com de reforçar la seva presència també a Internet.

D’estructura senzilla i buscant una navegació àgil, aquest nou disseny permet un accés més ràpid i directe als continguts. A més, la presentació d’aquests està adaptada als diferents suports des d’on es visualitza: mòbils, tauletes tàctils i ordinadors de sobretaula.

La pàgina web s’estructura en només quatre apartats (productes, celler, molí i enoturisme), donant protagonisme als vins i productes del celler.

El nou canvi també inclou també la renovació de la imatge corporativa del celler. Aquesta ha estat realitzada per l’estudi de disseny gràfic Atipus i es basa en la utilització d’una tipografia corporativa i l’actualització del símbol del celler, la “m”. Progressivament, aquesta nova identitat s’anirà aplicant a tots els suports i elements de difusió del celler.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa