VadeVi
El celler Roig-Parals aposta per la joventut amb els nous Mallolet
  • CA

El celler empordanès Roig-Parals presenta la seva nova gamma de vins Mallolet. Es tracta de tres vins joves, sense pas per bóta, “amb la clara intenció de mantenir la seva frescor i vigorositat en tot moment”.

Segons la informació del celler, “són vins saborosos, per gaudir en qualsevol moment del dia, durant un àpat o com a copa a mitja tarda, gaudint de la seva joventut”.

El Mallolet blanc és un cupatge de macabeu i garnatxa blanca a parts iguals. El rosat, un monovarietal de garnatxa negra, i el Mallolet negre combina carinyena i garnatxa negra.

Els tres vins s’elaboren íntegrament amb raïm procedent de tres de vinyes ubicades a l’Alt Empordà, a Mollet de Perelada.

Roig-Parals

És un celler ubicat al centre de Mollet de Peralada, amb les vinyes al voltant del poble, algunes ja centenàries. Treballen unes 14 ha. de les quals 10 són propietat de la família.

Tenen una especial importància les parcel·les més antigues, que daten del 1896, on hi ha plantada la varietat carinyena (també anomenada erròniament samsó).

Complementen el cupatge dels seus vins negres amb raïm de les varietats cabernet sauvignon i merlot. Pel que fa a les varietats blanques, disposen de moscatell, macabeu i garnatxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa