Aquest dimarts s’ha signat a Monvínic el conveni de col•laboració entre els Premis Vinari i el CETT per tal d’incorporar alumnes en pràctiques als tastos classificatoris dels Premis Vinari que també s’han iniciat aquest dimarts.

D’aquesta manera dues alumnes del CETT viuran de prop com es desenvolupa el concurs de vins catalans i a la vegada hi podran participar activament.

El CETT és un centre internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia únic. Adscrit a la Universitat de Barcelona, ofereix tots els diferents nivells de formació -formació professional, universitària de grau i postgrau, contínua per a professionals en actiu i a mida de les empreses-, mitjançant un model formatiu propi.

Es tracta d’un grup d’empreses dedicades a la formació i a oferir serveis d’hoteleria i turisme de qualitat. Els qui en formem part – equip docent, professionals i alumnat- orienten el seu esforç i treball a assolir un sector més compromès amb la societat i les persones. Potencien la iniciativa, la integritat i l’autodesenvolupament, i treballen en equip en un context internacional però mantenint alhora el compromís amb el nostre país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa