VadeVi
El llibre Gent de l’Empordà es presenta al Celler Espelt

El proper dijous,11 de juny, l’Espai d’Art del Celler Espelt, de Vilajuïga serà l’escenari on es presentarà el darrer llibre de Joan Armangué: “Gent de l’Empordà” amb pròlegs de Vicenç Pagés Jordà i Santi Coll Gosa i en el qual l’ex alcalde figuerenc passa revista a una pensada selecció d’empordanesos.

Des del polític Abdó Terrades fins al campió olímpic de taekwondo Joel Gonzàlez, al costat, dels imprescindibles Dalí i Pla, l’autor va retratant personatges com ara Alexandre Deulofeu, Maria Àngels Anglada o Fabià Estapé, entre molts altres.

Són una sèrie d’articles publicats al Setmanari de l’Alt Empordà on l’autor va desgranant vivències, èxits i fracassos d’aquesta “Gent de l’Empordà”.

El llibre ha estat editat per Viena edicions i a l’acte de presentació a Vilajuïga, l’ex conseller de la Generalitat de Catalunya i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal serà qui tindrà cura de presentar a l’autor i la seva obra.

L’acte, obert al públic, tindrà lloc al Celler Espelt a les 20h del proper dijous, 11 de juny i es clourà amb una degustació de vins del celler empordanès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa