VadeVi
El llibre Gent de l’Empordà es presenta al Celler Espelt
  • CA

El proper dijous,11 de juny, l’Espai d’Art del Celler Espelt, de Vilajuïga serà l’escenari on es presentarà el darrer llibre de Joan Armangué: “Gent de l’Empordà” amb pròlegs de Vicenç Pagés Jordà i Santi Coll Gosa i en el qual l’ex alcalde figuerenc passa revista a una pensada selecció d’empordanesos.

Des del polític Abdó Terrades fins al campió olímpic de taekwondo Joel Gonzàlez, al costat, dels imprescindibles Dalí i Pla, l’autor va retratant personatges com ara Alexandre Deulofeu, Maria Àngels Anglada o Fabià Estapé, entre molts altres.

Són una sèrie d’articles publicats al Setmanari de l’Alt Empordà on l’autor va desgranant vivències, èxits i fracassos d’aquesta “Gent de l’Empordà”.

El llibre ha estat editat per Viena edicions i a l’acte de presentació a Vilajuïga, l’ex conseller de la Generalitat de Catalunya i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal serà qui tindrà cura de presentar a l’autor i la seva obra.

L’acte, obert al públic, tindrà lloc al Celler Espelt a les 20h del proper dijous, 11 de juny i es clourà amb una degustació de vins del celler empordanès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa