Els brandis Jaime I ha estat escollit el millor del món als prestigiosos premis World Drinks Awards 2015, anunciats per TheDrinksReport.com en una cerimònia celebrada a Londres el passat mes de març.

Segons la nota de tast publicada en aquest mitjà digital: “Aquest intens i aromàtic brandi presenta una deliciosa dolçor en nas, amb aromes de raïm i espècies que afegeixen singularitat a la típica influència de la bóta al paladar. El final està dominat per notes de vainilla i caramel i molt de roure, i també de panses”.

El jurat dels World Drinks Awards, que se celebren des del 2007 i que contemplen actualment 13 tipus diferents de begudes alcohòliques, està format per un ampli panell d’experts i professionals del sector, restauradors i periodistes. Els World Brandy Awards es divideixen a la vegada en dues categories: el premi al brandi amb millor sabor, concedit aquest any a Jaime I, i amb el millor disseny.

Jaime I és un homenatge a l’obra de Gaudí i al fundador del celler, Jaime Torres, pel seu esperit innovador i la il·lusió de l’obra ben feta. Després de realitzar una doble destil·lació en alambí de coure seguint el mètode tradicional Charentais, el brandi se sotmet a un llarg envelliment pel sistema de solera. L’obra de Gaudí inspira el disseny de l’ampolla de Jaime I que va realitzar l’arquitecte japonès Tanaka.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa