VadeVi
Perelada presenta el «Només Garnatxa Blanca 2015»
  • CA

Perelada renova un dels seus monovarietals i presenta el “Només Garnatxa Blanca 2015”, un vi que, segons la marca, expressa l’esforç per elaborar uns vins que reflecteixen les qualitats de la terra de la qual provenen.

Aquest canvi reforça l’aposta de la marca per aquesta varietat, la garnatxa, que té presència i és ben reconeguda a l’Empordà. De fet, així ho manifestava fa uns anys amb el llançament d’aquest monovarietal, i ara ho recorden renovant la seva imatge i fent-la, en paraules del celler, “molt més fresca i actual”.

El nou “Només Garnatxa Blanca 2015” el descriuen com un vi complex i amb gran personalitat elaborat a partir de raïms que provenen de vinyes d’entre cinquanta i seixanta anys d’edat, nascudes a un terroir pedregós amb còdols.

Presenta un color groc pàl·lid amb reflexes verdosos. Aromàticament és molt intens, amb records de fruites dolces i amb unes fines notes especiades. En boca és equilibrat, fresc, rodó i envolupant. Llarg i persistent, agradable en el seu conjunt i amb una marcada personalitat varietal.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa